darpamenus12nissana 0 Parašė Gruodžio 5, 2021 Share Parašė Gruodžio 5, 2021 Jūsų slapyvardis žaidime: dar pamenu s12 nissana Kuriame serveryje gavote baną?: csgo mod, ar kazkas tokio Aprašykite įvykio aplinkybes, už ką buvote užbanintas? (galima pateikti informaciją iš konsolės): modo klaida, ar del mano lago, xz. ||| You are banned ||| Nick: dar pamenu s12 nissana ||| IP: xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ||| SteamID: STEAM_1:1:2027995128 ||| By admin: NUKE.LT CS:GO ||| Reason: Aim Detected ||| Ban created: 06.12.2021 - 00:30:30 ||| For length: 4 weeks and 2 days ||| On: Nuke.lt # [Global Offensive MOD] (aim_map_usp) ||| Time left: 4 weeks, 1 day, 23 hours, 44 minutes and 37 seconds ||| Will expire: 05.01.2022 DEMO, SS, Alias, Wargod nuoroda: https://www.mediafire.com/file/oexione40qovpbn/NUKE_LT_CSGO.dem/file tikiuos sitas demo, nezinau kaip cia sitie dalykai veikia Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
fl0lesAs 37 Parašė Gruodžio 6, 2021 Share Parašė Gruodžio 6, 2021 Tai tu nuo serverio baną gavai, apie kokį unban dar kalba gali būti? 😂 gg Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
darpamenus12nissana 0 Parašė Gruodžio 6, 2021 Author Share Parašė Gruodžio 6, 2021 o tu kas, adminas, ar siaip kazkieno advokatas? kam kist savo trigrazti veltui? neatsakyk, nespamink bereikalingai, aciu Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Gyvatukas. 11 Parašė Gruodžio 6, 2021 Share Parašė Gruodžio 6, 2021 informacija gali būt neteisinga bet.. Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
fl0lesAs 37 Parašė Gruodžio 7, 2021 Share Parašė Gruodžio 7, 2021 prieš 15 valandas (-ų) , darpamenus12nissana parasė: o tu kas, adminas, ar siaip kazkieno advokatas? kam kist savo trigrazti veltui? neatsakyk, nespamink bereikalingai, aciu Nervų kamuolį nusiramink, unbanas nuplaukė, ir man niekas nedraudžia komentuoti tai ką aš noriu. Mažiau su aimais žaisi. Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Akka 1 Parašė Gruodžio 7, 2021 Share Parašė Gruodžio 7, 2021 prieš 9 minutes (-čių) , fl0lesAs parasė: Nervų kamuolį nusiramink, unbanas nuplaukė, ir man niekas nedraudžia komentuoti tai ką aš noriu. Mažiau su aimais žaisi. Esu sakes nežinau ar bebuvai prižiūrėtojas tada, bet sisteminiai banai su Aim Detected / Spread Detected reasonais gali buti false... Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Msa13x 139 Parašė Gruodžio 7, 2021 Share Parašė Gruodžio 7, 2021 Prižiūrėtojas į temą neatsakė per 48val. Atblokuotas. Tema rakinama. 1 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Rekomenduojami pranešimai