Jump to content

Ogis į Prižiūrėtojus


Rekomenduojami pranešimai

1.   Koks Jūsų slapyvardis žaidime?: Ogis

2.   Jūsų vardas: Džiugas.

3.   Kiek Jums metų?: 20.

4.   Ar turite mikrofoną?: Taip.

5.   Ar teko būti prižiūrėtoju(-a) kituose projektuose? (Taip/Ne) (Jeigu teko, aprašykite kaip sekėsi): Ne. Niekada nesiekiau prižiūrėtojo pareigų.

6.   Jūs dirbate ar mokotės?: Nei dirbu, nei mokausi. Atostogauju.

7.   Kiek laiko žaidžiate nuke.lt projekte?: Pirmas apsilankymas buvo 2021-07mėn. Buvo daromos nemažos pertraukos per šį laiką. 

8.   Kiek laiko galėsite praleisti serveryje per dieną jį prižiūrint?: Dabar, kol nieko gyvenime mandro neveikiu, 5-6h į dieną. Jeigu netyčia pradėsiu užsiimt bizniu, skiriamas laikas automatiškai sumažės.

9.   Kiek laiko serveryje praleidžiate dabar?: ~5-6h/day

10.  Jūsų geros ir blogos savybės? Parašykite bent po tris savybes: Geros: Draugiškas, linksmas, komunikabilus. Blogos: Lengva suerzinti.

11.   Ar gerai žinote AMX komandas? (įvardinkite bent 3): Taip. amx_ban, amx_kick, amx_slap.

12.   Kokios yra prižiūrėtojo(-s) pareigos?: Palaikyti tvarką serveryje. Drausminti nepraustaburnius ir stabdyti nusikalstamumą (cheat'inimą).

13.   Kodėl turėtumėme priimti būtent jūsų kandidatūrą į šias pareigas, o ne kitų? (Kuo esate geresnis už kitus kandidatus?): Niekada nebuvau ir nebūsiu geresnis už kitus. Esu realistas. Visada yra už mane geresnis, nesvarbu, kad ir koks geras aš bebūčiau.

14.   Kokias privilegijas turite šiuo metų mūsų serveryje? (jeigu neturite – ar teko turėti, jei teko – kokias?): ADMIN

15.   Papasakokite apie save, savo pomėgius: Laisvalaikį leidžiu žaisdamas krepšinį, žvejodamas arba kaip didžioji dauguma - sėdžiu prie kompiuterio. Nežinau ar tai galima laikyti pomėgiu, bet dar mėgstu regitroj neišlaikyti egzaminų. 

16.   Jūsų kontaktai? (Skype, discord, facebook arba kt): Discord: ogyzas

17.   Esate legalus(-i) žaidėja(-s)? Jeigu taip įrašykite savo STEAM nuorodą: Taip, esu legalus, štai nuoroda: https://steamcommunity.com/id/OgisOgiukas/

18.   Ar žinote kas yra WH, AIM, SPEEDHACK, Alias? (Jeigu žinote, apibūdinkite savais žodžiais): AIM - šaudymas vien į galvą. WH - Žaidėjų matymas kiaurai sienas. ALIAS - Kodai palengvinantys žaidimą. SPEEDHACK - Greitas lakstymas.

  • Like 1
  • Thanks 1
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
  • 1 month later...

Žaidėjų atsiliepimai kalba patys už save, šiuo metu vienas aktyviausių serverio žaidėjų (praleidžiamas laikas serveryje tikrai siekis kiekvienam kandidatuojančiam). Taip pat matosi noras kažką keisti serveryje, t.y. nuo įvairiausių mapų, skinų pasiūlymų iki kitų idėjų bei klaidų radimo. Turbūt išskirčiau kaip minusą nestabilumą bendraujant, kartais asmuo būna labai paslaugus, suteikia pagalbą, tačiau kartais „apsėstas“ dėl neaiškių priežasčių rašo žinutes, kurių nepriderėtų rašyti einant tam tikras pareigas projekte. Manau į tai, kandidatas atkreips dėmesį ir padarys išvadas. Manau šiuo metu mums papildomo prižiūrėtojo tikrai reikia, ypač, turint omeny, kad daugelis dabartinių prižiūrėtojų yra užsiėmę darbo valandomis ir į serverį prisijungia geriausiu atveju vakare.

Priimtas, bandomajam laikotarpiui, tema rakinama.

  • Like 3
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
  • Msa13x locked this tema
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Bendras

Bendras

Please enter your display name

×
×
  • Create New...