nothing 0 Parašė Balandžio 22 Share Parašė Balandžio 22 Jūsų slapyvardis žaidime: nothing Kuriame serveryje gavote baną?: nuke.lt 185.34.52.86:27015 Aprašykite įvykio aplinkybes, už ką buvote užbanintas? Reason: [Bhop script] DEMO, SS, Alias, Wargod nuoroda: https://zippyshare.day/g5fjG3oL0UjsgVG/file Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
MGkarka 3 Parašė Balandžio 22 Share Parašė Balandžio 22 Prieš 1 valandą, nothing parasė: Jūsų slapyvardis žaidime: nothing Kuriame serveryje gavote baną?: nuke.lt 185.34.52.86:27015 Aprašykite įvykio aplinkybes, už ką buvote užbanintas? Reason: [Bhop script] DEMO, SS, Alias, Wargod nuoroda: https://zippyshare.day/g5fjG3oL0UjsgVG/file scriptus naudoji? Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Wertas999 1 Parašė Balandžio 22 Share Parašė Balandžio 22 Buvote ispėtas dar cs_deagle5 mape, kad būsite užbanintas už bhop script kadangi akivaizdžiai matosi kai bhop atliekant atsitrenkiama į siena ir toliau tesesi bhop kaip niekur nieko. Praėjo 2 žemėlapiai nuo ispėjimo nebuvo pašalintas skriptas iš žaidimo failų. Gavote baną kuris yra aprašytas serverio taisyklėse. Taip pat matosi kai tilteliu bhop iš demo kad nevykdomas strafe kuris privalomas bhop judesiui atlikti 5:37 vykdomas atbulinis bhop ir staigiai pereinamas į prieki šis manevras atliekamas tik su script Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
nothing 0 Parašė Balandžio 22 Author Share Parašė Balandžio 22 prieš 28 minutes (-čių) , Wertas999 parasė: Buvote ispėtas dar cs_deagle5 mape, kad būsite užbanintas už bhop script kadangi akivaizdžiai matosi kai bhop atliekant atsitrenkiama į siena ir toliau tesesi bhop kaip niekur nieko. Praėjo 2 žemėlapiai nuo ispėjimo nebuvo pašalintas skriptas iš žaidimo failų. Gavote baną kuris yra aprašytas serverio taisyklėse. Taip pat matosi kai tilteliu bhop iš demo kad nevykdomas strafe kuris privalomas bhop judesiui atlikti 5:37 vykdomas atbulinis bhop ir staigiai pereinamas į prieki šis manevras atliekamas tik su script Žmogau, neskaityk man pasakų, juokdary! 🤣🤣🤣 Gal dar pasakyk, kad matei mano wargoda, pilną skriptų? :DDD Aplamai, prašiai manęs wg?: Ne. Aš tau asmeniškai galiu atsiųsti visą handcam'ą! 🤣🤣 Bet jei pas mane nieko nerasi, ištrinsi cesą! 🙂 tinka? prieš 28 minutes (-čių) , Wertas999 parasė: Buvote ispėtas dar cs_deagle5 mape, kad būsite užbanintas už bhop script kadangi akivaizdžiai matosi kai bhop atliekant atsitrenkiama į siena ir toliau tesesi bhop kaip niekur nieko. Praėjo 2 žemėlapiai nuo ispėjimo nebuvo pašalintas skriptas iš žaidimo failų. Gavote baną kuris yra aprašytas serverio taisyklėse. Taip pat matosi kai tilteliu bhop iš demo kad nevykdomas strafe kuris privalomas bhop judesiui atlikti 5:37 vykdomas atbulinis bhop ir staigiai pereinamas į prieki šis manevras atliekamas tik su script Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
nothing 0 Parašė Balandžio 22 Author Share Parašė Balandžio 22 prieš 30 minutes (-čių) , MGkarka parasė: scriptus naudoji? Plbm 😆 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Wertas999 1 Parašė Balandžio 22 Share Parašė Balandžio 22 prieš 12 minutes (-čių) , nothing parasė: Žmogau, neskaityk man pasakų, juokdary! 🤣🤣🤣 Gal dar pasakyk, kad matei mano wargoda, pilną skriptų? :DDD Aplamai, prašiai manęs wg?: Ne. Aš tau asmeniškai galiu atsiųsti visą handcam'ą! 🤣🤣 Bet jei pas mane nieko nerasi, ištrinsi cesą! 🙂 tinka? Ok pats nori pasirodyti prašau idėk video kaip kz ar kokiam serve atlieki pats bhopa. Ištrinsiu cs dzin ne visas gyvenimas čia bet jei nepadarai to ka sakai tai tiesiog liksi bane Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
nothing 0 Parašė Balandžio 22 Author Share Parašė Balandžio 22 prieš 40 minutes (-čių) , Wertas999 parasė: Ok pats nori pasirodyti prašau idėk video kaip kz ar kokiam serve atlieki pats bhopa. Ištrinsiu cs dzin ne visas gyvenimas čia bet jei nepadarai to ka sakai tai tiesiog liksi bane Sutartą 😁👌 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
nothing 0 Parašė Balandžio 23 Author Share Parašė Balandžio 23 Labai gaila kad nesu stabilioje formoje po atostogų, tačiau jei labai gerai išmanai "streifus", turėtų užtekti! https://zippyshare.day/sLHrquJt8ozoHqz/file Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Wertas999 1 Parašė Balandžio 23 Share Parašė Balandžio 23 prieš 5 valandas (-ų) , nothing parasė: Labai gaila kad nesu stabilioje formoje po atostogų, tačiau jei labai gerai išmanai "streifus", turėtų užtekti! https://zippyshare.day/sLHrquJt8ozoHqz/file Ok dabar tikiu, gali , bet keistai vis tiek atrodo kai i siena atsitrenki bet strafe lieka to taip ir nesupratęs likau. 1 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Ogis 24 Parašė Balandžio 23 Share Parašė Balandžio 23 ATBLOKUOTAS. 2 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Rekomenduojami pranešimai