6perg 17 Parašė Kovo 3 Taigi sveiki šiandien sueditinau pora video ? Sony vegas yra man naujas dalykas tai labai nesmerkit ? tai va vienas video apie apie vieną serverio žaidėja @noffetskaip jis nadoja savo skilus ? o antras apie mūsų serverį ? tai mestelkit akį ? 6 Atsakyti Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
premium ebanat 0 Parašė Kovo 4 O tai koks tikslas daryt fc video, jeigu pusę fragų iš nugaros arba kai ant pačio tavęs išbėga, užtenka tik palaukt kol užlys ant taikinuko ? Movementas irgi low enemy, čia daugiau l+ žaidėjų tikrai nebuvo, max m- su tokiu movementu ? Nebent tu įmetei tik tam, kad mokintumeisi su vegasu dirbt, tada ok. Atsakyti Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
KODER1G 3 Parašė Kovo 4 Editinimas? tik iskarpei vietas nieko ispudingo =D kas tau leido mano keleta fragu naudoti juokauju zinoma, jai nori pamokinsiu editinti =D Atsakyti Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
6perg 17 Parašė Kovo 4 Aš tik mokinuosi ? Atsakyti Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų