T-LINE 0 Parašė Vasario 27, 2023 Share Parašė Vasario 27, 2023 1. Koks Jūsų slapyvardis žaidime?: T-LINE 2. Jūsų vardas: Titas 3. Kiek Jums metų?: 22 4. Ar turite mikrofoną?: Be abėjo 5. Ar teko būti prižiūrėtoju(-a) kituose projektuose? (Taip/Ne) (Jeigu teko, aprašykite kaip sekėsi): Taip, sekėsi neblogai 6. Jūs dirbate ar mokotės?: Nei dirbu nei mokaus 7. Kiek laiko žaidžiate nuke.lt projekte?: neilgai apie savaitę 8. Kiek laiko galėsite praleisti serveryje per dieną jį prižiūrint?: nuo 4 iki 20 val 9. Kiek laiko serveryje praleidžiate dabar?: apie 7 val 10. Jūsų geros ir blogos savybės? Parašykite bent po tris savybes: Geros- Esu kominikobilus, darbštus, ušsispyręs , Blogosios- net nesugalvoju 😉 11. Ar gerai žinote AMX komandas? (įvardinkite bent 3): amxmodmenu amx_kick amx_ban 12. Kokios yra prižiūrėtojo(-s) pareigos?:13. Kodėl turėtumėme priimti būtent jūsų kandidatūrą į šias pareigas, o ne kitų? (Kuo esate geresnis už kitus kandidatus?): Prižiūrėti serverį daryti visiem gerą, padėti žaidėjams, saugoti nuo čyterių, laikyti gerą ryši tarp serverio žmonių. Aš manau, kad esu labai kominikobilus, užsispyręs ir labai stipriai susikoncentruočiau į šį darbą ir labai padėčiau ties visais klausimais! 14. Kokias privilegijas turite šiuo metų mūsų serveryje? (jeigu neturite – ar teko turėti, jei teko – kokias?): Šiame serveryje jokių 15. Papasakokite apie save, savo pomėgius: Aš kuriu muziką YT- T-LINE, bet tai darau namie taip kad namuose būnu visad ir prireikus prisijungt būčiau iškarto 😉 16. Jūsų kontaktai? (Skype, discord, facebook arba kt): T-LINE#1776 17. Esate legalus(-i) žaidėja(-s)? Jeigu taip įrašykite savo STEAM nuorodą: https://steamcommunity.com/profiles/76561198878341367/ 18. Ar žinote kas yra WH, AIM, SPEEDHACK, Alias? (Jeigu žinote, apibūdinkite savais žodžiais): Taip žinau, wh tai matymas per sienas kiaurai, aim tai padejėjas šaudyti į žmogų, speedhack tai greičio čytas, alias neatsimenu jau taip gerai, bet esu pasiruošęs sužinoti ir dar daugiau 🙂 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
NonSteam 22 Parašė Vasario 27, 2023 Share Parašė Vasario 27, 2023 (redaguota) Pildant anketą į prižiūrėtojus būtina atsakinėti į klausimus kitą spalvą Redaguota Vasario 27, 2023 NonSteam Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
SajaN4uk` =D 58 Parašė Kovo 5, 2023 Share Parašė Kovo 5, 2023 Atmesta. Neskaitai taisyklių. Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Rekomenduojami pranešimai