Jump to content

Indoeuropietis ( gončas ) į prižiurėtojus.

Rekomenduojami pranešimai

1.   Koks Jūsų slapyvardis žaidime?:

2.   Jūsų vardas: Kristupas

3.   Kiek Jums metų ?: 17 

4.   Ar turite mikrofoną?:  Turiu

5.   Ar teko būti prižiūrėtoju(-a) kituose projektuose? (Taip/Ne) (Jeigu teko, aprašykite kaip sekėsi): Esu turėjas, bet labai senai, patirties buvo įvairiausios. Klaidų darydavau.

6.   Jūs dirbate ar mokotės?: Mokinuosi

7.   Kiek laiko žaidžiate nuke.lt projekte?: Dienom nepasakysiu, bet žaisdavau, nuo 2020-2023, pertraukų buvo.

8.   Kiek laiko galėsite praleisti serveryje per dieną jį prižiūrint?: Nemanau, kad galiu pasakyti tikslaus laiko, nes užsiemu sportu + mokinuosiu, bet pagailet laisvo laiko manau, kad esu pasiruošes. 

9.   Kiek laiko serveryje praleidžiate dabar?: Įvairiai, viena dieną 1-2h, kitą 3-5h.

10.  Jūsų geros ir blogos savybės? Parašykite bent po tris savybes: Esu bendraujantis, nesvarbu ką žmogus yra padaręs moku atleisti, bet moku būti ir užsispyres bei įkyrus. Esu labai įvairus žmogus, vieną dieną su manim gali kalbėti, bet kokia tema, kitą dieną mano žodį pamatyti gali buti sunku. Labai giliai apmastau daugumą dalykų gyvenime. 

11.   Ar gerai žinote AMX komandas? (įvardinkite bent 3): amxmodmenu, amx_vote amx_map

12.   Kokios yra prižiūrėtojo(-s) pareigos?: Daugiausia tai reikia prižiurėti, ką ir pasako pats pavadinimas, Mano manymu, daugiausiai reiktų prižiurėti patį projektą, ( Visą, tiek forumą, tiek serverį. ) suteikiant pagalbos dar aukštesniems, kurie negali to padaryti tuo metu. 

13.   Kodėl turėtumėme priimti būtent jūsų kandidatūrą į šias pareigas, o ne kitų? (Kuo esate geresnis už kitus kandidatus?): Nediskriminuoju kitų, taip pat neiškeliu savęs aukščiau kitų. Visi męs esame lygus.

14.   Kokias privilegijas turite šiuo metų mūsų serveryje? (jeigu neturite – ar teko turėti, jei teko – kokias?): SVIP

15.   Papasakokite apie save, savo pomėgius: Mėgstu sportuoti, Lankau krepšinį jau 7 metai, Taip pat sezono metu mėgstu užsiimti žūkle, tiek dugnine tiek spiningavimu, šiais metais planuoju išbandyti naują žvejavimo metodą tai avižadrebis ( avižėlės spartų judinima tam tikru kotu, įkyrėjant žuvies veisles. ) 

16.   Jūsų kontaktai? (Skype, discord, facebook arba kt): goncasxd.

17.   Esate legalus(-i) žaidėja(-s)? Jeigu taip įrašykite savo STEAM nuorodą: Taip esu legalus žaidėjas,  https://steamcommunity.com/profiles/76561199047006016/

18.   Ar žinote kas yra WH, AIM, SPEEDHACK, Alias? (Jeigu žinote, apibūdinkite savais žodžiais): WH- Kai žmogus mato kiaurai sienas kur yra žmonės, AIM- Kai programa šaudo automatiškai už žmogų ir taikosi dažniausiai tik į galvą, SPEEDHACK- Šita savoką tikrai yra ivairi, bet jeigu kalbant tiksliai apie ją, tai padaro tavo žmogeliuką, kad lakstytu greičiau nei kiti, ALIAS - Kitaip vadinami kodai, žmonės įsirašo, ir jiems šitie „ Kodai “ padedą žaisti, T.Y. kulkos skrenda taikliau, FB nebūną, arba apakintas būni trumpiau.

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų