DomasBrigada 1 Parašė Lapkričio 5 Share Parašė Lapkričio 5 1. Koks Jūsų slapyvardis žaidime?: DomasBrigada 2. Jūsų vardas: Domantas 3. Kiek Jums metų?: 17 4. Ar turite mikrofoną?: Taip. 5. Ar teko būti prižiūrėtoju(-a) kituose projektuose? (Taip/Ne) (Jeigu teko, aprašykite kaip sekėsi): Ne, neteko. 6. Jūs dirbate ar mokotės?: Mokaus 7. Kiek laiko žaidžiate nuke.lt projekte?: Tiksliai nepasakysiu, bet jau virš metų bus tikrai. 8. Kiek laiko galėsite praleisti serveryje per dieną jį prižiūrint?: Manau apie 2-4h, nes priklauso kada grįžtu iš mokyklos, bet savaitgaliais laiko atsiranda daugiau. 9. Kiek laiko serveryje praleidžiate dabar?: Dabar sunku net pasakyt, nes būna įvairiai, bet praleidžiu per diena apie 2-3h 10. Jūsų geros ir blogos savybės? Parašykite bent po tris savybes: Geros savybės manau būtu: draugiškas, padedantis ir palaikantis tvarką. Blogos savybės manau būtu jog: mano nuomonė turi būti pirmoj vietoj, nes su kitais retas atvejis jog sutinku. 11. Ar gerai žinote AMX komandas? (įvardinkite bent 3): amx_kick, amx_votemap, amx_slay 12. Kokios yra prižiūrėtojo(-s) pareigos?: Palaikyti tvarką tiek forume ir tiek žaidime, užkirsti kelia patyčiom ir neleistinų programų naudotojams. 13. Kodėl turėtumėme priimti būtent jūsų kandidatūrą į šias pareigas, o ne kitų? (Kuo esate geresnis už kitus kandidatus?): Visi esame vienodi, bet kiek vieno žmogaus mąstymas ir idėjos skiriasi. 14. Kokias privilegijas turite šiuo metų mūsų serveryje? (jeigu neturite – ar teko turėti, jei teko – kokias?): Esu legalus STEAM žaidėjas ir jis man suteikia VIP , tik nežinau ar tai skaitosi. 15. Papasakokite apie save, savo pomėgius: Esu paprastas kaip ir visi, domiuosi mašinom, patinka leisti laiką gamtoj prie ežero ir su meškere rankoj. 16. Jūsų kontaktai? (Skype, discord, facebook arba kt): Discord - domas_do 17. Esate legalus(-i) žaidėja(-s)? Jeigu taip įrašykite savo STEAM nuorodą: https://steamcommunity.com/profiles/76561197963400221/ 18. Ar žinote kas yra WH, AIM, SPEEDHACK, Alias? (Jeigu žinote, apibūdinkite savais žodžiais): WH - su šiuo matosi žmonės kiaurai sienas. SPEEDHACK - su šiuo galima pasiekti didelį greitį nei įprastai. Alias - Visokie kodai ar failai kurie duoda pranašumą prieš kitus žaidėjus. Atsakyti Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Rekomenduojami pranešimai