Jump to content

Prižiūrėtojas

Rekomenduojami pranešimai

Jūsų slapyvardis žaidime?: N3d0ka5

2.   Jūsų vardas: Nedas

3.   Kiek Jums metų?: 21

4.   Ar turite mikrofoną?: Taip

5.   Ar teko būti prižiūrėtoju(-a) kituose projektuose? (Taip/Ne) (Jeigu teko, aprašykite kaip sekėsi): Nea

6.   Jūs dirbate ar mokotės?: Dirbu ir mokinuos

7.   Kiek laiko žaidžiate nuke.lt projekte?: 6+ mėnesiai

8.   Kiek laiko galėsite praleisti serveryje per dieną jį prižiūrint?: daugiau kaip 3h

9.   Kiek laiko serveryje praleidžiate dabar?: Daugiau kaip 3h

10.  Jūsų geros ir blogos savybės? Parašykite bent po tris savybes: Geros: pozityvus, bendraujantis,  Blogu: neturiu

11.   Ar gerai žinote AMX komandas? (įvardinkite bent 3): Amx_ban. Amx_kick. Amx_slap

12.   Kokios yra prižiūrėtojo(-s) pareigos?: Ginti Saugoti Padėti

13.   Kodėl turėtumėme priimti būtent jūsų kandidatūrą į šias pareigas, o ne kitų? (Kuo esate geresnis už kitus kandidatus?): Nesu geresnis, man visi vienodi

14.   Kokias privilegijas turite šiuo metų mūsų serveryje? (jeigu neturite – ar teko turėti, jei teko – kokias?): Vip , turėjau Admin

15.   Papasakokite apie save, savo pomėgius: Mėgstu žaist Cs, mėgstu krepšinį

16.   Jūsų kontaktai? (Skype, discord, facebook arba kt): SnapChat: nedaspx

17.   Esate legalus(-i) žaidėja(-s)? Jeigu taip įrašykite savo STEAM nuorodą: Legalas esu https://steamcommunity.com/profiles/76561199585668739

18.   Ar žinote kas yra WH, AIM, SPEEDHACK, Alias? (Jeigu žinote, apibūdinkite savais žodžiais): AIM - Tai šaudymas one tapais i galvą. WH - Tai kai žaidėjas mano tave kiaurai viska. ALIAS - Kodai palengvinantys žaidimą. SPEEDHACK - Greitas lakstymas.

Atsakyti

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
prieš 17 minutes (-čių) , N3d0ka5 parasė:

Jūsų slapyvardis žaidime?: N3d0ka5

2.   Jūsų vardas: Nedas

3.   Kiek Jums metų?: 21

4.   Ar turite mikrofoną?: Taip

5.   Ar teko būti prižiūrėtoju(-a) kituose projektuose? (Taip/Ne) (Jeigu teko, aprašykite kaip sekėsi): Nea

6.   Jūs dirbate ar mokotės?: Dirbu ir mokinuos

7.   Kiek laiko žaidžiate nuke.lt projekte?: 6+ mėnesiai

8.   Kiek laiko galėsite praleisti serveryje per dieną jį prižiūrint?: daugiau kaip 3h

9.   Kiek laiko serveryje praleidžiate dabar?: Daugiau kaip 3h

10.  Jūsų geros ir blogos savybės? Parašykite bent po tris savybes: Geros: pozityvus, bendraujantis,  Blogu: neturiu

11.   Ar gerai žinote AMX komandas? (įvardinkite bent 3): Amx_ban. Amx_kick. Amx_slap

12.   Kokios yra prižiūrėtojo(-s) pareigos?: Ginti Saugoti Padėti

13.   Kodėl turėtumėme priimti būtent jūsų kandidatūrą į šias pareigas, o ne kitų? (Kuo esate geresnis už kitus kandidatus?): Nesu geresnis, man visi vienodi

14.   Kokias privilegijas turite šiuo metų mūsų serveryje? (jeigu neturite – ar teko turėti, jei teko – kokias?): Vip , turėjau Admin

15.   Papasakokite apie save, savo pomėgius: Mėgstu žaist Cs, mėgstu krepšinį

16.   Jūsų kontaktai? (Skype, discord, facebook arba kt): SnapChat: nedaspx

17.   Esate legalus(-i) žaidėja(-s)? Jeigu taip įrašykite savo STEAM nuorodą: Legalas esu https://steamcommunity.com/profiles/76561199585668739

18.   Ar žinote kas yra WH, AIM, SPEEDHACK, Alias? (Jeigu žinote, apibūdinkite savais žodžiais): AIM - Tai šaudymas one tapais i galvą. WH - Tai kai žaidėjas mano tave kiaurai viska. ALIAS - Kodai palengvinantys žaidimą. SPEEDHACK - Greitas lakstymas.

Atsakyti

·        Pildant anketą į prižiūrėtojus būtina atsakinėti į klausimas kitą spalvą

Nuoroda į tema

Komentaras iš mano pusės, ką aš pastebėjau. Aiškiai matau, jog anketa silpna, lyg būtų rašyta atmestinai. Į klausimus atsakinėjama po 3-5 žodžius. Taip pat pažeista taisyklė, kuri sako, jog į klausimus reikia atsakyti kita spalva. Taip pat esu matęs praeitame sezone, kaip už "Aim" ar "Wallhack" skirdavai amžinybės bausmę, kai taisyklėse rašoma, jog bausmė turi būti 1 mėn. Na ir kad nebūtų šitas komentaras parašytas vien negatyviais dalykais, galiu tikrai pagirti už aktyvumą. Dažnai tekdavo matyti praeitame sezone sėdint serveryje, kai žaidėjų beveik nebūdavo. Čia dedu pliusą, tačiau bendrai aš esu PRIEŠ.

Nuoroda į tema
  • Ogis locked this tema
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Bendras

Bendras

Please enter your display name

• Create New...