PajEbat 0 Parašė Balandžio 16, 2024 Share Parašė Balandžio 16, 2024 nick: PajEbat , demo nuoroda https://www.zippyshare.day/Xgu7AlrmXCVpQtD/file serveris kuriame buvau uzbanintas 185.34.52.86:27015 uzbanintas buvau nors pirma kar gyvenime buvau paprasytas atsiusti rr ar kaip ten kad tipo wh bet pilnai nebuvau informuotas noreciau iki galo tai isiaiskinti o ne iskart uzbanintas pagal zaidėju prasymus 🙂 buti malonu suzinoti ar tikrai priziurėtojai atlieka kaip priklauso savo darba normaliai nepaaiskino as nezinojau kad negalima atsijungti Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
myouun- 7 Parašė Balandžio 16, 2024 Share Parašė Balandžio 16, 2024 Tau buvo normaliai pasakyta i koki web eit, ka atsisiust ir jei ten mes errora, kad paciam web yra aprasyta del tos klaidos. Prasyciau man cia nekliedet. Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
PajEbat 0 Parašė Balandžio 16, 2024 Author Share Parašė Balandžio 16, 2024 Prieš 1 valandą, myouun- parasė: Tau buvo normaliai pasakyta i koki web eit, ka atsisiust ir jei ten mes errora, kad paciam web yra aprasyta del tos klaidos. Prasyciau man cia nekliedet. Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
PajEbat 0 Parašė Balandžio 16, 2024 Author Share Parašė Balandžio 16, 2024 Dabar, PajEbat parasė: Niekas nieko nekliedi:) as parasiau savo pozicija kaip buvo kita karta zinosiu 🙂 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
PajEbat 0 Parašė Balandžio 16, 2024 Author Share Parašė Balandžio 16, 2024 Bet tikrai wh nenaudojau 🙂 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
PajEbat 0 Parašė Balandžio 16, 2024 Author Share Parašė Balandžio 16, 2024 prieš 18 minutes (-čių) , PajEbat parasė: Bet tikrai wh nenaudojau 🙂 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
PajEbat 0 Parašė Balandžio 16, 2024 Author Share Parašė Balandžio 16, 2024 Tai ar busiu atbanintas ?:) pateikiau ka turėjau is demo 🙂 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Ogis 13 Parašė Balandžio 16, 2024 Share Parašė Balandžio 16, 2024 NEATBLOKUOTAS Skenuojant "WG", žaidėjas negali išjungti žaidimo. Pateiktame "demo" nesimato tavo "gameplay'aus", bet puikiai matosi, kaip prižiūrėtojas "myouun-" aiškino ką reikia daryti ir tavo "demo" baigiasi. Tai reiškia, kad išjungei žaidimą. Ko pasekoje ----> 1. Punktas Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Rekomenduojami pranešimai