Bedarbio Bendradarbis 3 Parašė Vasario 9 Share Parašė Vasario 9 Jūsų vardas: Paulius. Iš kokio miesto esate?: Vilkaviškis. Kiek Jums metų?: 18 metų. Jūsų zodiako ženklas: Dvynukas. Kada Jūsų gimtadienis?: 2003/06/07 Kokie yra Jūsų pomėgiai?: Pagrindas laisvu laiku tai nebūti namie, bet dabar kai jobani karantinai ir kitos nesąmonės, tai pagrindas susidaro iš gaminimo. Kiek laiko žaidžiate Counter Strike 1.6?: su pertraukom apie 8 metus. Kokie žanro filmai patinka?: Veiksmo, Siaubo, Kartas iš karto anime. Iš kur sužinojote apie mūsų projektą?: Užvakar sugalvojau pareiti atgal į 1.6 ir ryte beieškodamas serveriu tiesiog atradau jus. So why not. Kokios muzikos klausotes?: Įvarios. Ar turite brolių/seserų? Teip. Kokios yra Jūsų geros ir blogos savybės?: Esu bendraujantis žmogus stengiuosi su visais susibendrauti, bet problema kuria skaitau kaip blogąja savybę yra mano greitas užsidegimas. Kokia yra Jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Buvo futbolas kol netruko kryžminis raištis. Ar turite augintinių? ( Jeigu norite, galite įkelti nuotrauką): Turiu katę vardu Kulka, dėja nuotraukos nebus. Apibūdinkite savo charakterį: Kaip ir minėjau anksčiau esu Draugiškas, Bendraujantis, Komunikabilus žmogus. Kokie yra Jūsų gyvenimo tikslai?: Ilga laika turiu svajoje programavimo srityje, bet jei kelelis nebus palankus teks sukti link Ukininkų. Jūsų kontaktai(Facebook, snapchat, instagram ir t.t): SC : paulyssz Discord : 7InchDefeater#1588 Kas yra Jūsų autoritetas serveryje arba gyvenime?: Gal kaip buvau 16 metų žiauriai žavėjaus Paul Walkeriu, tačiau dabar nemanau kad išskirčiau kažkoki Autoritera. Atsakyti Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
FuXurY 12 Parašė Vasario 23 Share Parašė Vasario 23 Sveikas atvykęs, Pauliau. 1 Atsakyti Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Rekomenduojami pranešimai