Jump to content

mPx Anketa i prižiūrėtojus.


Rekomenduojami pranešimai

 

1.   Koks Jūsų slapyvardis žaidime?: mPx

2.   Jūsų vardas: Dangiras

3.   Kiek Jums metų?: 24

4.   Ar turite mikrofoną?: Taip.

5.   Ar teko būti prižiūrėtoju(-a) kituose projektuose? (Taip/Ne) (Jeigu teko, aprašykite kaip sekėsi): Taip. Gerai buvau prižiūrėtojas metus su viršum bet paskui projektas žlugo ir baigėsi karjera.

6.   Jūs dirbate ar mokotės?: Dirbu. Bet ir darbo metu galiu prisijungti i serverį 😄

7.   Kiek laiko žaidžiate nuke.lt projekte?: Tikslei negaliu pasakyti bet buvau pasidaręs ir pertrauka nuo cs, tai tiksliai i šį klausimą atsakyti negaliu.

8.   Kiek laiko galėsite praleisti serveryje per dieną jį prižiūrint?:  Žiūrint nuo dienos užimtumo, gali būt ir po 2-4h gali būt ir daugiau. 

9.   Kiek laiko serveryje praleidžiate dabar?:  Visaip būna, bet dažniausiai 2-4h. 

10.  Jūsų geros ir blogos savybės? Parašykite bent po tris savybes: Geros: Tai tas kad galiu mandagiai kalbėti net ir jeigu sunervina žmogus tiesiog i jį dėmesio nekreipiu arba ignoruoju. Draugiškas. Padedantis jeigu iškyla kokios nors problemos.

Blogos: Nemėgstu tokių žmonių kurie įkyriai lenda i akis. Nemėgstu žmonių kurie stumia už akių. Ir dažnai būna nervuotas kaip žmonęs lenda ne į savo reikalus. 

11.   Ar gerai žinote AMX komandas? (įvardinkite bent 3): Amxmodmenu,amx_slap,amx_kick,amx_ban,amx_map

12.   Kokios yra prižiūrėtojo(-s) pareigos?: Prižiūrėti serverį nuo kenkėjų kurie naudoja cytus. Prižiūrėti serverį nuo buginimų ir visokių apgaudinėjimų. 

13.   Kodėl turėtumėme priimti būtent jūsų kandidatūrą į šias pareigas, o ne kitų? (Kuo esate geresnis už kitus kandidatus?): Manau dėl to kas patirties turiu tokiose pareigose,ne vienus metus. Ir žinočiau kaip reikia elgtis kritinėsi situacijose.

14.   Kokias privilegijas turite šiuo metų mūsų serveryje? (jeigu neturite – ar teko turėti, jei teko – kokias?): Adminas.

15.   Papasakokite apie save, savo pomėgius: Mėgstu žvejoti,leisti laika gamtoj. Chalyminti kadangi būna dienų kaip nori padirbėti per laisvas :D. Šeip mėgstu važinėti kažkur po kitus miestus kitas šalis.

16.   Jūsų kontaktai? (Skype, discord, facebook arba kt): skype: dangiras369 Dc: mPx#8245

17.   Esate legalus(-i) žaidėja(-s)? Jeigu taip įrašykite savo STEAM nuorodą: https://steamcommunity.com/profiles/76561198449637786/

18.   Ar žinote kas yra WH, AIM, SPEEDHACK, Alias? (Jeigu žinote, apibūdinkite savais žodžiais): WH- Matymas kiaurai sienas. Aim- Šaudymas i galva. SPEEDHACK- Greitas judėjimas per žemelepį. Alias- Kodai, ir daug uždraustų komandų.

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta..   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas..   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Bendras

Bendras

Please enter your display name

×
×
  • Create New...