SuReLiS 1 Parašė Gegužės 22 Share Parašė Gegužės 22 1. Jūsų slapvyvardis žaidime: nQ*SuReLiS^ 2. Žaidėjo slapyvardis žaidime, kuris nusižengė: @myouun- 3. Kaip jis/ji nusižengė?: BENDROSIOS SERVERIO TAISYKLĖS ( Draudžiama įžeidinėti serverio žaidėjus – mute 5-60min, jei po mute kartojasi - ban iki 30min. ) Prižiūrėtojas myouun- Pradėjo elgtis neadekvačiai . Įžeidžiau prižiūrėtoją . Taip sutinku jog mute turejau nuo 5 minučių iki 15 minučių . Pabuvau mutej . Poto vėl pradėjau įžeisti . Pagal taisyklės serverio turėjau gauti baną 30 minučių su priežastimi . Įžeidinėjamas pastovus . Kadangi prižiūrėtojas nežino serverio taisyklių . Užbanino manę 1 dienai su priežastimi ( laisvas ) . Pažiūrėjus jog prižiūrėtojas nesugeba elgtis su prižiūrėtojo pareigomis . Už tokį stipru pažeidimą . Gerb, serverio savininkas turėtų atimti prižiūrėtoją Myouun- . Pastebėjau dar prižiūrėtojo elgesys gali būti priklausomas nuo emocijų poveikio . 4. Įrodymai DEMO/SS: https://www.part.lt/perziura/7fb9b8043155cc77339a1903ed40c05d43.jpg 5. Data kada įvyko tai: 2025/05/22 . Laikas buvo - 21:48 - 28 sekundės . 1 Atsakyti Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Ogis 25 Parašė Gegužės 23 Share Parašė Gegužės 23 1. Perskaityt taisyklių pirmą punktą visi sugebat, o kas parašyta toliau, ne. Administracija, t.y. Savininkas, prižiūrėtojai pasilieka teisę bausti griežtesnėmis bausmėmis, be įspėjimo, nei yra numatyta taisyklėse, proto ribose. 2. Už žodyną galima gauti ir amžiną, tai siūlyčiau nebadyti pirštais į kitus, kas ką blogai padarė, o pirmiausiai susitvarkyti savo elgesį. Geros Dienos. Atsakyti Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
SuReLiS 1 Parašė Gegužės 23 Author Share Parašė Gegužės 23 1. Tų pačių taisyklių reiktu per naujo pasikaityti pačiam prižiūrėtojui. 2. Nuo kada žmogus turėdamas privilegijas gali daryt ką nori ir likti nebaudžiamas, o kiti iškart yra baudžiami. 3. Niekas jo nekabina pac pradeda ahujielint gauna to gruzo ir prasideda banai ir mutės tai tegu užtyla nekiša savo dziubo ir nebazarina tegu. Atsakyti Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Ogis 25 Parašė Gegužės 23 Share Parašė Gegužės 23 prieš 9 valandas (-ų) , SuReLiS parasė: Įžeidžiau prižiūrėtoją prieš 9 valandas (-ų) , SuReLiS parasė: Pabuvau mutej . Poto vėl pradėjau įžeisti Klausimų bus? Atsakyti Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
SuReLiS 1 Parašė Gegužės 23 Author Share Parašė Gegužės 23 Koki klausimai tau dar kyla ?, išlempos kažkas kažką įžeidinėja ? Jis nesikabindavo jo taip pat niekas nekabindavo, pradėjo kabint kabinuosi ir aš. kas dar yra ?. Šiknalaižiai jūs Atsakyti Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Ogis 25 Parašė Gegužės 23 Share Parašė Gegužės 23 Šiaip myounnas pats nesikabinėja iš lempos prie kitų, nebent patys pradedat. O šiaip... Kai išmoksi taisyklingai rašyt šituos du žodžius "Skundas" ir "Sūrelis", tada pašnekėsim. Atsakyti Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
SuReLiS 1 Parašė Gegužės 23 Author Share Parašė Gegužės 23 😄 ble smegenis pasikasyk žmogau, prie jo niekas nesakibani kol jis nepradeda ahujielint, triohala kažkoks pasikvieti pašnekėti apsišikes tik rašo daugiau nieko, o rašyt rašau kaip aš noriu pohui man yra, nėra daugiau čia ką berašyti apsišikę sedėkit toliau balvonai krw. Atsakyti Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
bobr21 6 Parašė Gegužės 23 Share Parašė Gegužės 23 prieš 37 minutes (-čių) , Ogis parasė: Šiaip myounnas pats nesikabinėja iš lempos prie kitų, nebent patys pradedat. O šiaip... Kai išmoksi taisyklingai rašyt šituos du žodžius "Skundas" ir "Sūrelis", tada pašnekėsim. O nuo kada gerbiamasis serve rasei jog nebesi priziuretoju . O dabar gini visus draugus savo ? Ech kokia turetu but geda visiems priziuretojams jog toks esi Atsakyti Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
bobr21 6 Parašė Gegužės 23 Share Parašė Gegužės 23 prieš 56 minutes (-čių) , Ogis parasė: Klausimų bus? Bus visiems reikia nuimti priziuretojus visi nemoka nieko daryti . Geriau butu be priziuretoju nors nebutu pasikele 1 Atsakyti Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Ogis 25 Parašė Gegužės 23 Share Parašė Gegužės 23 prieš 10 minutes (-čių) , bobr21 parasė: O nuo kada gerbiamasis serve rasei jog nebesi priziuretoju . O dabar gini visus draugus savo ? Ech kokia turetu but geda visiems priziuretojams jog toks esi Tai aš laukiu, kol nuims man tą prižiūrėtoją, aš pats tai negaliu nusiimti jo. 😃 Gėda Tau turėtų būti, kad naudoji savo mamos el. paštą, jog į Nukės forumą prisijungt. 😉 Atsakyti Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
bobr21 6 Parašė Gegužės 23 Share Parašė Gegužės 23 prieš 35 minutes (-čių) , Ogis parasė: Tai aš laukiu, kol nuims man tą prižiūrėtoją, aš pats tai negaliu nusiimti jo. 😃 Gėda Tau turėtų būti, kad naudoji savo mamos el. paštą, jog į Nukės forumą prisijungt. 😉 Kol dar ji turi tai tikrinti koks el pastas . Ech tavo pauglyste matosi buvo sunki . Gaila man taves . Siulau iseik i lauka 1 Atsakyti Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Efa 3 Parašė Gegužės 23 Share Parašė Gegužės 23 Sūrelio prašymu pridedu demo, jis šiuo metu negali redaguoti savo skūndo, nes galimai yra už banintas - arba mute. https://www.zippyshare.cloud/Ymg 3 Atsakyti Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Rekomenduojami pranešimai