Jump to content

zw3r1s i priz

Rekomenduojami pranešimai

1.   Koks Jūsų slapyvardis žaidime? zw3r1s

2.   Jūsų vardas:Edvardas

3.   Kiek Jums metų?:25

4.   Ar turite mikrofoną?:jo

5.   Ar teko būti prižiūrėtoju(-a) kituose projektuose? (Taip/Ne) (Jeigu teko, aprašykite kaip sekėsi): Sekesi neblogai buvau nevienam projekte adm ir priz.

6.   Jūs dirbate ar mokotės?:Dirbantis

7.   Kiek laiko žaidžiate nuke.lt projekte?:pradejau nesenai bet praleidziu daug laiko serverije.

8.   Kiek laiko galėsite praleisti serveryje per dieną jį prižiūrint?: 5 6 h

9.   Kiek laiko serveryje praleidžiate dabar?:4, 5 h

10.  Jūsų geros ir blogos savybės? Parašykite bent po tris savybes:  Esu saziningas nuosirdus ,truputi keikiuosi bet tai galima pafeexinti , megstu tvarka ir lygibes principa

11.   Ar gerai žinote AMX komandas? (įvardinkite bent 3):Visos jos žinomos man, amx_ban, amx_kick, amx_unban t.t, kitaip amxmodmenu

12.   Kokios yra prižiūrėtojo(-s) pareigos?:Prilaikyti tvarką, padeti naujokam , gaudyti zaidejus su palengvinaciom programom

13.   Kodėl turėtumėme priimti būtent jūsų kandidatūrą į šias pareigas, o ne kitų? (Kuo esate geresnis už kitus kandidatus?): Nezinau kodel butent mane , bet pazadu nenuvilti 🙂

14.   Kokias privilegijas turite šiuo metų mūsų serveryje? (jeigu neturite – ar teko turėti, jei teko – kokias?):Visad vip

15.   Papasakokite apie save, savo pomėgius: repas cs draugai laisvalaikis siaip.

16.   Jūsų kontaktai? (Skype, discord, facebook arba fb Edva tg @zw3r1s dc.zw3r1s

17.   Esate legalus(-i) žaidėja(-s)? Jeigu taip įrašykite savo STEAM nuorodą:https://steamcommunity.com/id/siekasas/

18.   Ar žinote kas yra WH, AIM, SPEEDHACK, Alias? (Jeigu žinote, apibūdinkite savais žodžiais):Wallhack - Matai per sieną, Aim - Auto į kaktą, Speedhack - skrendi kai gandras, Alias - Scriptai.

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų