Jump to content

Šharanas į prižiūrėtojus.


Rekomenduojami pranešimai

 

1.   Koks Jūsų slapyvardis žaidime?: `Šharanas.

2.   Jūsų vardas: Nojus

3.   Kiek Jums metų?: 19

4.   Ar turite mikrofoną?: Yes.

5.   Ar teko būti prižiūrėtoju(-a) kituose projektuose? (Taip/Ne) (Jeigu teko, aprašykite kaip sekėsi): Šiame projekte neteko dar, bet gal gausis gaut galimybė pasireikšt ir čia, bet kitose projektose tekę, sekėsi gan neblogai.

6.   Jūs dirbate ar mokotės?: Tas ir tas.

7.   Kiek laiko žaidžiate nuke.lt projekte?: Apie porą savaičių, bet su dienom keliu savo aktyvumą.

8.   Kiek laiko galėsite praleisti serveryje per dieną jį prižiūrint?: 3-5h per dieną.

9.   Kiek laiko serveryje praleidžiate dabar?: 1-3h per dieną.

10.  Jūsų geros ir blogos savybės? Parašykite bent po tris savybes: Gerosios: Jog bendraujantis, draugiškas, bei moku sutarti su daugeliu ir padedantis, blogosios: tai neturiu tokių realiai, nes esu paprastas žmogus.

11.   Ar gerai žinote AMX komandas? (įvardinkite bent 3): kick,ban,slay,mute,voteformaps,teamplayer.

12.   Kokios yra prižiūrėtojo(-s) pareigos?: Prižiūrėti nuo kenkėjų, čyterių, įžeidinėtoju, padėti visiems su klausimais, rasti bendrą kalbą su visais, mandagiai bendraut, jog įsilaikytu gera reputacija tiek serverio komandai, bei pačiam serveriui.

13.   Kodėl turėtumėme priimti būtent jūsų kandidatūrą į šias pareigas, o ne kitų? (Kuo esate geresnis už kitus kandidatus?): Aktyvumas, motyvacija, bei noras išbandyti savo jėgas čia, visapusiška pagarba su visais, bei įdėjų kūpinas pilnomis kelnėmis.

14.   Kokias privilegijas turite šiuo metų mūsų serveryje? (jeigu neturite – ar teko turėti, jei teko – kokias?): Rimtų pareigų dar neteko, only VIP.

15.   Papasakokite apie save, savo pomėgius: Mėgstu kažką veikti laisvalaikiu, mechanikaut, bei praleisti turiningai laiką su draugais. 

16.   Jūsų kontaktai? (Skype, discord, facebook arba kt): Discord: žertwa.#4892.

17.   Esate legalus(-i) žaidėja(-s)? Jeigu taip įrašykite savo STEAM nuorodą: https://steamcommunity.com/id/khaibandzai/

18.   Ar žinote kas yra WH, AIM, SPEEDHACK, Alias? (Jeigu žinote, apibūdinkite savais žodžiais): WH-Palengvinimas žaidime, matant kiaurai sienas, bei žinojimas priešo vietą. SPEEDHACK- Palengvinimas žaidime, greičiau bėgioji. Alias-  KODAI [CFG]

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
  • 4 weeks later...
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Bendras

Bendras

Please enter your display name

×
×
  • Create New...