Jump to content

Scr0l3r Į Moderatorius.


Rekomenduojami pranešimai

1.      Jūsų vardas: Kajus

2.     Kiek Jums metų?: 25

3.     Kokie Jūsų pomėgiai?: Galėtu būti jų ir daugiau, bet kadangi nėra labai daug laiko, tai tik sportas, filmų žiūrėjimas, na ir dar CS 1.6 :)

4.     Kaip suprantate moderatoriaus(ės) pareigas?: Moderatorius turi būti atsakingas už forumą arba tam tikras pasirinktas skilties temas (jei yra daugiau Moderatorių) ir jas kruopšiai analizuoti, rakinti beprasmiškas ar jau išspręstas temas, padėti forumo nariams, su jais iškilusiais sunkumais. 

5.     Ar esate buve moderatoriumi(e) (Taip/Ne)?: Taip, esu buvęs ir gan ilgą laiką. 

6.     Kiek laiko praleidžiate mūsų forume?: Priklauso kada grįžtu namo ir kada prisėdu prie kompiuterio, bet manau 3-5h turėčiau praleisti.

7.     Dirbate ar mokotės?: Dirbu

8.    Ar turite įspėjimu mūsų forume? (Jei taip, už ką?) Ar buvote nušalinta(s) nuo pareigų mūsų projekte?: Neturiu jokių įspėjimų forume. Ne nebuvau nušalintas nuo jokių pareigų.

9.    Kiek galėsite skirti laiko mūsų forumui?: Na kaip ir aukščiau minėjau nuo 3 iki 5 valandų.

10.  Kodėl turime pasirinkti būtent Jūs, o ne kitus forumo narius į šias pareigas?: Na, nesakau, kad turite būtent Mane pasirinkti, nes kandidatų dar gali atsirasti ir jie gali geriau už mane pasirodyti, bet esu komunikabilus, draugiškas, į pareigas žiūriu rimai ir turintis gerą patirtį šiose pareiguose.

11.   Kas pasikeis forume, jei laimėsite kandidatūrą į šį postą?: Pirmą forumo skilčių tvarka, pridėčiau po naują temą kurioje aprašoma skilties taisyklės/informacija, kad nariams būtu lengviau susigaudyti. Antra padėčiau dirbti ties forumo/projekto plėtojimu. 

12.   Jūsų kontaktai (Skype, discord, facebook ir kt): Discord: Kajuss#0441

  • Like 1
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
  • 1 month later...

Labas, pamėginsim pagyvinti forumą, gal tuo pačiu įnešti kažką naujo ir į discordą, priimdami naują moderatorių, kurio šiuo metu projekte nebuvo. Tikimės, kad 11 punkte nurodyti žodžiai apie forumo/projekto plėtojimą išsipildys. 🙂 Priimtas, susisiek per discord'ą. Tema rakinama. 

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
  • Msa13x locked this tema
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Bendras

Bendras

Please enter your display name

×
×
  • Create New...