Jump to content

HaloGenn anketa i priz


Rekomenduojami pranešimai

1.   Koks Jūsų slapyvardis žaidime?: HaloGenn

2.   Jūsų vardas: Povilas

3.   Kiek Jums metų?: 27

4.   Ar turite mikrofoną?: Taip

5.   Ar teko būti prižiūrėtoju(-a) kituose projektuose? (Taip/Ne) (Jeigu teko, aprašykite kaip sekėsi): Teko , sekėsi gan neblogai , aišku visko buvo , ir pagyrimu,  ir skundu, ir pykčiu,  esu turėjęs savo projekta , deja dėl laiko stokos apleidau ji , nustojo žaisti žaidėjai , veliau mėginau kažka daryt su tuo projektu , deja.. žlugo. Yra kaip yra , nieko nepakeisi 🙂

6.   Jūs dirbate ar mokotės?: dirbantis.

7.   Kiek laiko žaidžiate nuke.lt projekte?: Butent nukei. Gryzes po pertraukos. daugiau nei pora menesiu ryskiai...

8.   Kiek laiko galėsite praleisti serveryje per dieną jį prižiūrint?: darbo dienom tik po darbo metu nuo valandos iki 3-4h. Savaitgaliais zymiai ilgiau 🙂

9.   Kiek laiko serveryje praleidžiate dabar?: nuo valandos iki dvieju po darbo.

10.  Jūsų geros ir blogos savybės? Parašykite bent po tris savybes: Geros: suprantantis juokus, ramus, isklausantis pastabas , draugiskas , charizmatiškas (manau geroji cia) Blogos : kaip darbo kolega sake neatsargumas , skubėjimas,  norintis cia ir dabar ... 😄

11.   Ar gerai žinote AMX komandas? (įvardinkite bent 3):  Zinoma,kad moku. amxmodmenu,amx_last,amx_kick,amx_slay,amx_ban,amx_who,amx_vote,amx_votemap ir visa kita..

12.   Kokios yra prižiūrėtojo(-s) pareigos?: Prižiūrėti serveri nuo žaidėju su nelegaliomis programomis,stebėti zaidejus,stebėti esama situacija , prireikus imtis veiksmu. Keisti žemėlapi i mažesni kuomet nera daug žaidėju. Tikrinti unban anketas.

13.   Kodėl turėtumėme priimti būtent jūsų kandidatūrą į šias pareigas, o ne kitų? (Kuo esate geresnis už kitus kandidatus?):  Nesu geresnis už kitus , neskirstau tas geras , anas blogas. 

14.   Kokias privilegijas turite šiuo metų mūsų serveryje? (jeigu neturite – ar teko turėti, jei teko – kokias?): Steamo vip..

15.   Papasakokite apie save, savo pomėgius: mėgstu but prie PC, linksmai leist laika,nepatinka niuruma , 

16.   Jūsų kontaktai? (Skype, discord, facebook arba kt): steam: 5er2 . Beabeju DC turiu,esu nukes grupei kaip ir pavadint , "Fyshkje" vardu.

17.   Esate legalus(-i) žaidėja(-s)? Jeigu taip įrašykite savo STEAM nuorodą: esu legalus. https://steamcommunity.com/id/5er2

18.   Ar žinote kas yra WH, AIM, SPEEDHACK, Alias? (Jeigu žinote, apibūdinkite savais žodžiais): wh - mato kur zaidejas yra kiaurai siena,nekimba fb,mato per sg. 

aim- Saudo vien hs, laaaabai purtosi kai saudo.  Ir kiti simptomai 😄

Alias - palengvina zaidima,tai galima sakyt cia irgi kaip ir cytas,tik nemato kiaurai sienu. 

speedhack - zaibo greičiu bėgioja:D 

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
  • 2 months later...
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Bendras

Bendras

Please enter your display name

×
×
  • Create New...