Jump to content

Paralyziuotasis į priz.


Rekomenduojami pranešimai

 

1.   Koks Jūsų slapyvardis žaidime?: Paralyziuotasis

2.   Jūsų vardas: Domas

3.   Kiek Jums metų?: 17

4.   Ar turite mikrofoną?: Taip

5.   Ar teko būti prižiūrėtoju(-a) kituose projektuose? (Taip/Ne) (Jeigu teko, aprašykite kaip sekėsi):Na,esu gal pora serverių buvęs prižiūrėtojas,tačiau labiau gilintis į tokius dalykus neteko,tačiau visus pagrindus kaip ir žinau kadangi ne pirmi metai žaidžiu.

6.   Jūs dirbate ar mokotės?: Mokausi.

7.   Kiek laiko žaidžiate nuke.lt projekte?: Esu žaidęs kažkada seniau ant NonSteam accounto,bet tas buvo labai senai gal prieš porą metų.Šiuo metu žaidžiu gal grubiai emant porą mėnėsiukų.

8.   Kiek laiko galėsite praleisti serveryje per dieną jį prižiūrint?: Na,grubiai tariant manau apie porą valandėlių,priklauso nuo užimtumo.Dažniausiai būnu vakarais.

9.   Kiek laiko serveryje praleidžiate dabar?: Taspats principas žiūrint kaip kada ir priklauso nuo užimtumo.Laikas patikslintas būtų 2-3 + valandų.

10.  Jūsų geros ir blogos savybės? Parašykite bent po tris savybes: Esu draugiškas,malonaus charakterio bei su visais stengiantis sutarti persona.Blogosios manau būtų tokios jog gal šiek tiek esu toxic ir susinervinu,tačiau stengiuosi tai priimti bei tiesiog neduoti tam dėmėsio ir jog tai praeitų pro akį.Šiaip esu juokus suprantantis,pabendraujantis ir charizmatiškas žmogus.

11.   Ar gerai žinote AMX komandas? (įvardinkite bent 3):  "amx_modmenu" , "amx_kick" , "amx_ban".

12.   Kokios yra prižiūrėtojo(-s) pareigos?: Pagrindinės prižiūrėtojo pareigos yra servėrio prižiūrėjimas  plač.: Bausmės suteikimas žmonėms kurie naudoja neleistinas programas savo labui norint įgyti pranašumą prieš kitus,pagalba servėrio žmonėms su tam tikrais jiems iškilusiais klausimais,overall tiesiog prižiūrėtojas yra toks pat žmogus kaip ir kiekvienas,tačiau jam yra skirtos tam tikros pareigos padedančios projektui geriau funkcionuoti bei gyvuoti be tam tikrų kėblumų.

13.   Kodėl turėtumėme priimti būtent jūsų kandidatūrą į šias pareigas, o ne kitų? (Kuo esate geresnis už kitus kandidatus?): Mano manymu išsiskiriu ir kitų tuom jog moku rasti su žmonėmis bendrą kalbą,galiu suteikti pagalbos vos tik prireikus,dažnai žodžio neieškau kišenėje,galiu padėti ties iškilusiais serverio klausimais ar patarimu kuom nors.Bendrai tariant man atrodo tas pats subrendimas turi šiokią tokią įtaką.

14.   Kokias privilegijas turite šiuo metų mūsų serveryje? (jeigu neturite – ar teko turėti, jei teko – kokias?): Šiuo metu serveryje esu paprastas žaidėjas,nepriviligijuotas

15.   Papasakokite apie save, savo pomėgius: Esu Domas,esu draugiškas,santūrus bei komunikabilus žmogus.Labai daug apie save neišsiplėsiu,tačiau šiuo metu esu besimokantis 11 klasėje.Laisvalaikiu žaidžiu kompiuterinius žaidimus (kaip ir dauguma paaugliu šiais laikais mano nuomone),laisvalaikį taippat praleidžiu su draugais.

16.   Jūsų kontaktai? (Skype, discord, facebook arba kt): J`S#1109

17.   Esate legalus(-i) žaidėja(-s)? Jeigu taip įrašykite savo STEAM nuorodą:  Taip,esu legalus STEAM žaidėjas. Spauskite Čia

18.   Ar žinote kas yra WH, AIM, SPEEDHACK, Alias? (Jeigu žinote, apibūdinkite savais žodžiais):
WH (WALLHACK) - Čyt'as kai matai kitus per sienas

AIM - Skirstoma į Silent,rage,arba tiesiog aim. Modifikacija kuri žaidėjams suteikia automatinį šaudymą,uzlockinimą taikinuko ant žmogaus ar net tiesiog žaidėjų žudymą automatizuotai nespaudžiant ir nevaldant pelytės.

SPEEDHACK - Čytas kai jūs judate žymiai greičiau negu kiti nenaudojantys čyto.

Alias - Įvairūs kodai.

  • Like 1
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
  • 3 weeks later...
Dabar, NonSteam parasė:

wargods support viska sutvarko labai greit. bet kiek matau nei tau sutvarke nei rasei. nebent pats supranti kodel. nes tvarkaisi ne viena savaite kur trunka 5 min. 

Ne diskusijų tema dar kart kartoju,kaip prižiūrėtojas turėtum taisykles žinoti ,gero vakaro.

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • Msa13x locked this tema
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Bendras

Bendras

Please enter your display name

×
×
  • Create New...