nerijadas 0 Parašė Birželio 21 Share Parašė Birželio 21 1. Jūsų vardas: nerijadas 2. Kiek Jums metų?: 20 3. Kokie Jūsų pomėgiai?: Filosofiją. 4. Kaip suprantate moderatoriaus(ės) pareigas?: Būti atsakingam už serverio priežiūrą. 5. Ar esate buve moderatoriumi(e) (Taip/Ne)?: Ne. 6. Kiek laiko praleidžiate mūsų forume?: Mažokai , dažnai nesilankau esu šioks toks serverio: esu buves 7. Dirbate ar mokotės?: Mokausi. 8. Ar turite įspėjimu mūsų forume? (Jei taip, už ką?) Ar buvote nušalinta(s) nuo pareigų mūsų projekte?: Ne neturiu , ne nebuvau. 9. Kiek galėsite skirti laiko mūsų forumui?: nuo 1-nos iki 2-jų. 10. Kodėl turime pasirinkti būtent Jūs, o ne kitus forumo narius į šias pareigas?: esu asakingas 11. Kas pasikeis forume, jei laimėsite kandidatūrą į šį postą?: Tapsiu moderatoriumi. 12. Jūsų kontaktai (Skype, discord, facebook ir kt): Į A.Ž Atsakyti Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Rekomenduojami pranešimai